Selecteer een pagina

Ik ben enorm gek van deze te gekke tas. Niet alleen is die super makkelijk te combineren met kleding en kinderwagen, hij ziet er ook nog eens niet uit als een standaard luiertas. Natuurlijk niks mis mee, maar ik vind het tof om hem ook nog te gebruiken wanneer het geen luiertas meer hoeft te zijn. Zo gaan er nu steeds meer spullen van mij inzitten dan van Isabel. Straks haal ik hem weer leeg en maak ik hem weer babyproof voor minibabyKeckeis.

Hij is gemaakt van dik leer want hem een robuuste en stoere uitstraling geeft. Binnen heb je 3 vakken om al je rotzooi zoals crรจme, labello, nagelschaartje, losgeld eigenlijk alles wat normaal door je tas heen slingert in op te bergen. Ook zit er nog een plat groot vak binnenin. Voorop heb je twee vakken waar wat grotere spulletjes in kunnen, mobiel, speentjes etc. en als laatste achterop nog een groot plat vak. Verder heeft hij twee handvatten en een lang hengsel voor over de schouder. Je kunt hem dus over je rug gooien, vasthouden of aan je wagen hangen.

Wat ik handig vind is dat de handvatten een clip heeft waardoor ze samen blijven. Wanneer je kindje in de Bugaboo Cameleon zit met het gezicht kijkend naar jou, kun je onder de wagen de handvatten vastmaken aan de stang zodat je tas op de onderkant leunt.

Helemaal in stijl, overal waar je gaat. Kost 129,95 maar dan heb je ook wat.

Tip! Spuit de tas in zodat het leer mooier blijft en herhaal dat ieder half jaar. Zo kan die gebruikt worden voor al je zes kinderen en kun je hem daarna ook nog voor jezelf gebruiken ๐Ÿ˜‰