Selecteer een pagina
Het geboorteverhaal van Kiki, 20/01/2018

Het geboorteverhaal van Kiki, 20/01/2018

Mijn verloskundige grapt nog ''zondag heb ik dienst!''. Hoewel ik nog heerlijk van die enorm dikke buik geniet, kan ik ook niet wachten haar veilig en wel bij me te hebben. Ik weet dat ze klaar is. Ze mag. Maar ik geef haar groot gelijk dat ze nog even lekker dicht...

Je vluchttas / Volksverhuizing

Wanneer het zover is, weer natuurlijk niemand. Maar het is toch handig om vanaf week 36 je vluchttas klaar te zetten. Zo kan je gemakkelijk al je spullen mee pakken wanneer je ongemakkelijk door het huis heen waggelt. Of beter gezegd... dan kan je partner je spullen...

Lees meer

33 weken update, BABYLOVE!

OOOOOOOOO ik word er langzaam een beetje zenuwachtig van... Nog maar 7 weken... Maar over 4 zou ze er al klaar voor zijn... Al hoop ik dat ze nog minimaal 5 weken blijft zitten, dicht bij mij! Die cliche zin ''het gaat zo snel!'' is inderdaad waar... nu vind ik dat...

Lees meer

7 tips bij het kopen van je geboortepakje!

Wat vond ik dat een mooi moment. Net bevallen en Philip die onze verse baby ging aankleden... de eerste keer met heel wat geklungel doordat we niks meer begrepen van het overslag rompertje... en de tweede keer al wat vertrouwder, toen hadden we...

Lees meer

Kraambezoek etiquette a la Lot! #handigomtedelen

Kraamvisite, een van de meest bijzondere bezoekjes die je mag doen. Een wolk van geluk, positieve kriebels, trots en rust hangt er in het huis van een pasgeboren gezin. En zo hoort het ook. Iedere moeder creëert een nestje voor zichzelf en haar baby, wanneer je op...

Lees meer

Week 30, BABYLOVE! + emo momentje…

D E R T I G  W E K E N ! ! Natuurlijk zijn tien weken nog steeds veel, maar het voelt als een ENORME mijlpaal. Ik wil dat ze absoluut nog minimaal 8 weken blijft zitten, maar dit voelt nu al zo fijn. Ik werd vanmorgen best een beetje emo wakker. Positief emo 😉 maar...

Lees meer

Lot de verrassingenverpester… + BABYBORREL ON THE WAY!

Verrassingen... Niet mijn sterkste punt... Alhoewel... verrassingen voor anderen daar ben ik dan wel weer goed in. Hele complotten kan ik verzinnen en met tienduizend strikjes men anders laten denken dan dat er gaat gebeuren. Maar verrassingen voor mij schijn ik dus...

Lees meer

Week 29… BABYLOVE!

Jaa eindelijk weer een nieuwe blog! Dit is alweer week 29... Zo dichtbij maar ook nog zo ver weg. Vanavond intake met het kraamzorgbureau, het huis is halverwege de verbouwing en mijn vergeetachtigheid loopt nu wel de spuigaten uit... Hoi zwangerschapsbrein... In...

Lees meer

Week 18 update… BABYLOVE!

''JAAA laten we lekker ALLES opruimen vooral weggooien!!'' De opruim/uitzoek kriebels zijn doorgedraaid... maar is het niet een beetje vroeg voor nesteldrang?! Als ik nu al als een zotte door alle spullen ga... ben ik benieuwd hoe het er in januari uit ziet... als we...

Lees meer

Babydozen ophalen… GENIETEN!

Afgelopen week haalde wij de gratis babydozen op bij de Etos, Prenatal en Baby-dump. HEERLIJK al dat kleins! Vol kleine cadeautjes en kortingsbonnen. Ik word hier dus echt heel blij van. Aan de kinderen merk ik ook dat het nog realistischer word voor ze... zo gaf ik...

Lees meer

Week 17 update… BABYLOVE!

OEWH week 17! En WOUW wat geniet ik van die groeiende buik + billen + nu al uit de kluiten gewassen borsten... wat smaken die kaas pizza's toch HEERLIJK en wat word ik blij van Isabel en Lucas die al helemaal een beeld hebben bij het mega grote zus en grote broer...

Lees meer